Remiantis Leesmano indekso ataskaita, trečioje vietoje svarbiausių darbo vietos savybių sąraše yra kava, arbata ir kiti gaivieji gėrimai, kuriuos nugali tik rašomasis stalas ir kėdė. Tai reiškia, kad 77,8% darbuotojų mano, kad kava ir kiti gėrimai darbo vietoje turi vertę, todėl laikas pagalvoti apie jūsų biuro kavos aparatų pasiūlymus.
Kavos ekspertas Danas Matthamsas dalijasi savo mintimis apie prognozuojamas 2023 metų kavos gėrimo tendencijas darbo vietoje.

1. Priedas-kokybiška kava

Šiandien kava yra giliai įsišaknijusi į daugelio žmonių kasdienybę, o dėl padidėjusių kokybės lūkesčių, vartotojai dabar lygina darbo vietoje kavos pasiūlą su kavinės patirtimi. Žinoma, kad visi savo darbo vietoje nori gauti kokybišką, kvapnią, šviežią kavą, lengvai ir greitai pagaminamą juodą kavą ar puodelį sodraus cappuccino, pavyzdžiui, mūsų kapsulinis kavos aparatas LB1200, būtent tam ir skirtas, kad kava biure prilygtų aukščiausio lygio restorano kavai. Tikimasi, kad 2023 metais išliks tendencija-aukštos kokybės kava biure bus neatsiejamas geros atmosferos veiksnys biure.

2. Hibridinė darbo kultūra

76 % „Travel Perk“ respondentų patvirtino, kad 2023 m. jų įmonėse bus pereita prie mišraus darbo modelio, todėl aukščiausios kokybės kava darbo vietoje taip pat yra puiki paskata hibridiniams darbuotojams šiais metais keliauti į biurą. Tie, kurie nori lankstumo- dalį laiko dirbti iš namų, dalį biure, greičiausiai norės taip pat lanksčiai pasigaminti kavą. Mūsų kapsuliniai kavos aparatai tokie ir yra: darbuotojai visą parą, 7 dienas per savaitę galės mėgautis kokybiška kava ir susikurti kavinės atmosferą darbo vietoje.

3. Darbuotojų gerovė

79 % Didžiosios Britanijos dirbančių nuolat patiria su darbu susijusį stresą, todėl JK gyvenant netikrumo laikotarpiu, įmonėms svarbu sukurti palankią darbo erdvę, kurioje būtų skatinamos trumpos pertraukėlės ir pokalbiai prie kavos. Tiesą sakant, žurnale „Psychology Today“ paskelbtame tyrime nustatyta, kad darbuotojams daugiau laiko praleidžiant kalbantis prie kavos, nei siunčiant elektroninį paštą, darbo našumas gali padidėti 10–15 %. Pelnytos pertraukos su kolegomis ar pasikalbėjimas prie biuro kavos aparato yra svarbi draugystės darbo vietoje dalis – pagrindinis veiksnys, prisidedantis prie darbuotojų pasitenkinimo ir gerovės, o tai turėtų būti svarbiausia 2023 m. darbotvarkėje.

4. Kava be kofeino

Kavos be kofeino vartojimas pasaulyje nuolat auga, o FMI prognozuoja, kad pasaulinė kofeino rinka iki 2033 m. išaugs nuo 20,06 mlrd. USD. iki 39,10 mlrd. USD. Dėl šio didėjančio populiarumo aukščiausios kokybės kava turi virsti geros kokybės be kofeino, todėl mūsų asortimente yra puikaus skonio Lavazza Blue Decaffeinato.

Norėdami užtikrinti, kad jūsų darbo patirtis būtų pranašesnė ir šiais metais patenkintų visus jūsų verslo poreikius, susisiekite ir vienas iš mūsų draugiškų komandos narių aptars jums geriausius prekybos ir biuro kavos aparatų sprendimus.

Kitos naujienos

2023-11-07
Ar sveika gerti kavą su pienu?
Ar sveika gerti kavą su pienu? Kava yra vienas populiariausių gėrimų pasaulyje. Daugelis žmonių mėgsta gerti kavą ryte, kad pradėtų...
Skaityti plačiau >
2023-03-28
Kodėl verta rinktis kavos kapsules?
Kaip pasigaminti skanią, aromatingą kavą darbo vietoje? Kavos kapsules rekomenduojame naudoti ten kur kavos suvartojimas nėra didelis, vos keletas puodelių...
Skaityti plačiau >
2023-03-28
9 didžiausi kavos kapsulių privalumai
Kava tapo neatsiejama žmonių gyvenimo dalimi. Nesvarbu, ar tai būtų šviežiai užplikytos kavos aromatas ryte, vidurdienį puodelis po pietų, ar...
Skaityti plačiau >

UAB ITALIŠKA KAVA

Įmonės kodas 150077477
PVM mokėtojo kodas LT500774716

VILNIUS

J. Ralio g. 6, LT-08356
Tel. numeris: +370 670 09 700
El.paštas: kava@lavazzablue.lt

KAUNAS

Draugystės g. 15, LT-51226
Tel. numeris: +370 646 10818
El.paštas: kava@lavazzablue.lt